Sæsonens menu

Vi tilbyder forretter, hovedretter, desserter, snacks, brunch og vin – lige efter jeres smag. Alle vores råvarer er nøje udvalgt til menukortet, og vi sætter en ære i at have en grøn linje.

    • A la carte – frokost

Vi begynder vores frokostservering – hvor I finder mange af de klassiske frokostspecialiteter, kolde som varme – hverdage fra kl. 11.00-16.00, samt lørdag og søndag fra kl. 10.00-15.00. I weekenden tilbydes et mindre udvalg, men til gengæld serverer vi også brunch

    • A la carte – aften

Aften a la carte er sammensat af sæsonbestemte råvarer, og kan vælges hverdage fra kl. 16.00-20.00. Lørdage og søndage lukker køkkenet kl. 15, så der er ingen a la carte servering. Derimod er der mulighed for private arrangementer og selskaber, der kan bookes på forhånd.

    • A la carte – weekend

A la carte weekend som serveres lørdag og søndag fra kl. 11.00 – 15.00 byder på brunch i forskellige varianter og et udvalg af frokostkortet

    • Reserver bord her bordreservation

            • A la carte – Frokost – Serveres i hverdage fra kl. 11.00-16.00
            • 1 stk. smørrebrød – 25 kr.

      Hver dag serverer Mæt frisksmurt smørrebrød. Udvalget varierer mellem velkendte klassikere, og byder også på inspirationssmørrebrød, som køkkenet selv kreerer. Se monteren i baren eller spørg tjeneren om dagens varianter.

            • Ramen med brød – 60 kr.
            • Japansk suppe med nudler, æg og grøntsager

      Kan suppleres med kylling + 15 kr.
      Kan suppleres med ekstra brød + 10 kr.
      Kan suppleres med bacon + 10 kr.

        • Mæts sandwich – 60 kr.

      Frisksmurte sandwich efter eget valg. I hjemmebagt grov sesam bolle med dressing og salat.
      Du kan vælge mellem nedenstående varianter:

                • Kylling, bacon, syltede drueagurker og tartarsauce
                • Roastbeef, rødløgsmarmelade og flødeost med peberrod
                • Couscous, svampe relish og tomat tapenade
                • Tunsalat, ærtepure og semi dried tomater
                • Chorizo, Manchego og chilimayonnaise
                • Vælg din sandwich med glutenfri brød + 10 kr.

       

              • Cæsarsalat – 75 kr.

      Med kylling, parmesan og brød croutons.
      Kan suppleres med bacon + 10 kr.

        • Bagt kartoffel – 45 kr.

      Fyldt med rygeostcreme, radiser og ærteskud
      Kan suppleres med røget laks + 25 kr.
      Kan suppleres med kylling + 15 kr.
      Kan suppleres med skinke + 15 kr.
      Kan suppleres med bacon + 10 kr

          • Tærte – 75 kr.
          • Skinke og ostetærte med mixed salat

                          • A la carte – Aften – Serveres i hverdage fra kl. 16.00-20.00
                          • Ramen med brød – 60 kr.
                          • Japansk suppe med nudler, æg og grøntsager

            Kan suppleres med Kylling + 15 kr.
            Kan suppleres med ekstra brød + 10 kr.
            Kan suppleres med bacon + 10 kr.

                        • Hjemmelavet pizza – 95 kr.

            Alle med tomatsauce og ost.
            Du kan vælge mellem nedenstående varianter:

                            • Oksestrimler, gorgonzola og spinat
                            • Chorizo, bacon og minipølser
                            • Kartoffel, semidried tomater, ærteskud og bøffelmozzarella

             

                                        • Svinemørbrad i bacon med ostefyld, forårsgrønt, kartofler og urteolie – 135 kr.
                                        • Fisk og fritter med grov remoulade – 95 kr.
                            • Mac’n’cheese og 5 stk. hot wings glaseret med bourbon og sesam – 115 kr.
                            • Lammeculotte, hvidløgskartofler, nye gulerødder og stuvet spinat – 145 kr.
                      • Mæts sandwich – 60 kr.

                    Frisksmurte sandwich efter eget valg. I hjemmebagt grov sesam bolle med dressing og salat.
                    Du kan vælge mellem nedenstående varianter:

                              • Kylling, bacon, syltede drueagurker og tartarsauce
                              • Roastbeef, rødløgsmarmelade og flødeost med peberrod
                              • Couscous, svampe relish og tomat tapenade
                              • Tunsalat, ærtepure og semi dried tomater
                              • Chorizo, Manchego og chilimayonnaise
                              • Vælg din sandwich med glutenfri brød + 10 kr.

              A la carte – Sideorder – Serveres i hverdage fra kl. 16.00-20.00 og weekenden 10.00-15.00

                              • Mini cæsarsalat – 35 kr.
                                En salat af hjertesalat, brødcroutons og parmesan
                              • Hush puppies – 35 kr.
                                Bagekartofler i tern, stegt med hvidløg
                              • Fritter – 35 kr.
                                Stegte kartofler med salatmayonnaise og ketchup
                              • Chili-cheese tops – 35 kr.
                                Mozzarellakugler med chili, paneret og stegt
                              • Tzatziki med brød – 35 kr.
                                Agurk i yoghurt med hvidløg
                              • Coleslaw – 35 kr.
                                Den klassiske med kål og gulerod
                              • Frisk frugtsalat – 25 kr.
                                Frugt skåret i mundrette bidder vendt i vaniljelage

                                                      • A la carte – Weekend – Serveres lørdag og søndag fra kl. 11. – 15.00
                                                        • 1 stk. smørrebrød – 25 kr.
                                                        • Ramen med brød – 60 kr.
                                                        • Japansk suppe med nudler, æg og grøntsager

                                          Kan suppleres med Kylling + 15 kr.
                                          Kan suppleres med ekstra brød + 10 kr.
                                          Kan suppleres med bacon + 10 kr.

                                          • Mæts sandwich – 60 kr.

                                        Frisksmurte sandwich efter eget valg. I hjemmebagt grov sesam bolle med dressing og salat.
                                        Du kan vælge mellem nedenstående varianter:

                                                  • Kylling, bacon, syltede drueagurker og tartarsauce
                                                  • Roastbeef, rødløgsmarmelade og flødeost med peberrod
                                                  • Couscous, svampe relish og tomat tapenade
                                                  • Tunsalat, ærtepure og semi dried tomater
                                                  • Chorizo, Manchego og chilimayonnaise
                                                  • Vælg din sandwich med glutenfri brød + 10 kr.

          A la carte – Sideorder – Serveres i hverdage fra kl. 16.00-20.00 og weekenden 10.00-15.00

                                                    • Mini cæsarsalat – 35 kr.
                                                      En salat af hjertesalat, brødcroutons og parmesan
                                                    • Hush puppies – 35 kr.
                                                      Bagekartofler i tern, stegt med hvidløg
                                                    • Fritter – 35 kr.
                                                      Stegte kartofler med salatmayonnaise og ketchup
                                                    • Chili-cheese tops – 35 kr.
                                                      Mozzarellakugler med chili, paneret og stegt
                                                    • Tzatziki med brød – 35 kr.
                                                      Agurk i yoghurt med hvidløg
                                                    • Coleslaw – 35 kr.
                                                      Den klassiske med kål og gulerod
                                                    • Frisk frugtsalat – 25 kr.
                                                      Frugt skåret i mundrette bidder vendt i vaniljelage